• fa-truck Найсмачніші ціни
  • qualityШвидка відправка
  • qualityГарантія якості
  • wallet-with-billОплата при отриманні

Кабель microUSB White 100 см

Артикул: 05004

Практичний аксесуар

Використовуйте повні можливості проводового підключення. Кабель microUSB – кабель для заряджання та синхронізації з комп'ютером мобільних пристроїв, оснащених роз'ємом Micro-USB. Ізоляція з TPE забезпечує аксесуару високу зносостійкість і еластичність.

Стабільна зарядка

Вчасно заряджайте смартфон, щоб завжди залишатися на зв'язку. Аксесуар дозволяє поповнювати запаси енергії, використовуючи будь-яке джерело живлення з роз'ємом USB Type-A (мережевий адаптер, автомагнітола, комп'ютер, Power Bank). До мобільного пристрою кабель підключається через популярний інтерфейс Micro-USB.

Передача даних

Кабель USB можна використовувати не тільки для заряджання, але і для швидкої синхронізації з ПК. Дротова передача даних відрізняється високою швидкістю і стійкістю до перешкод, що особливо важливо при копіюванні великих файлів. Наприклад, кабель підійде для завантаження фільмів у високій якості та об'ємних робочих проектів.

Надійність та екологічність

Вибирайте надійні аксесуари, які не підведуть у відповідальній ситуації. Зовнішня ізоляція кабелю виконана з TPE, що забезпечує аксесуару високу зносостійкість та еластичність. Також цей екологічний матеріал не виділяє шкідливих випарів. Контакти в коннекторах MiLi HX-L06 захищені від окислення та корозії. Кабель розроблений з упором на зручне транспортування та у складеному вигляді займає мінімум місця. Довжина 80 см. оптимальна для використання в дорозі.

Товар відправлено в
«Кошик»

Продовжити покупки
дизайн интерьера в киеве